Soru: Sundkiv beşikten birlikte uyumak için küçük masaya ihtiyacım var.Nasıl alabilirim? Teşekkürler

Bu faydalıydı (1) | IKEA SUNDVIK Bebek karyolası istendi
Orlando González 07-08-2020
IKEA mağazasından size o gevşek masayı satıp satmadıklarını veya başka bir benzer masayı nereden alacağınızı söylemelerini isteyin. Sonuç olarak, elde edemezseniz, size tahtanın boyutlarını ve dübellerin ve vidaların geçtiği delikleri verebilirim, böylece bir marangozdan (veya Leroy Merlin mağazasından) sizin için bir tane yapmasını isteyebilirsiniz. Bu durumda size yazılacak e-posta adresinizi yazınız.

Bu faydalıydı (5) (Google tarafından çevrildi)
Orlando González 07-08-2020
Yaptığım şey, iki masif tahtanın (beşiğin baş ve ayağında bulunanlar) kenarlarından birinde, küçük tahtanın kenarlarındaki deliklere eşit 4 delik daha (matkapla) yapmaktı. aynı yükseklikte ve aynı derinlik ve çapta, üst kenarı beşik yatağı desteğinin üst kısmına yerleştirildiğinde üst kenarı ile aynı hizada (aynı yükseklikte) olacak şekilde konumlandırabilmek için. Bu şekilde tehlikeli delik kapatılır!

Bu faydalıydı (2) (Google tarafından çevrildi)
Orlando González 07-08-2020
Öte yandan, kılavuzun kendisinde, üst kısımda şilte desteği ile monte edilmiş beşik ve alt kısımda büyük bir X ile çarpılan küçük masanın bir çizimi vardır, bu da üreticinin anlamına gelir. bu tür bir montajı önermiyor, sanırım bebeğin düşme tehlikesi nedeniyle, çünkü prensipte masa sadece çocuk büyüdüğünde beşiği küçük bir yatağa dönüştürmek için bir kit olarak tasarlanmıştır, şilte desteğini de içine koyar. parça indi.

Bu faydalıydı (1) (Google tarafından çevrildi)
Orlando González 07-08-2020
Daha önce bahsettiğim montajı birlikte uyumak için yaparsanız, yatağı herhangi bir şekilde yatağa bağlasanız bile şilte desteği dinlenmediği için beşik ile yatağınız arasında tehlikeli bir boşluk bırakma riskiniz vardır. masif levhaların kenarlarında (bebeğin veya çocuğun baş ve ayaklarının yakınında çit şeklinde olmayanlar) ancak bu desteğin dayandığı delikler daha içeridedir, çünkü yan levhalar olacak şekilde tasarlanır. kenar ızgaralı tip üzerine yerleştirilir.

Bu faydalıydı (1) (Google tarafından çevrildi)
Orlando González 07-08-2020
Bu boşluğu bırakırsanız ve sadece büyük bir beşik şiltesi ile kaplarsanız, örneğin gece bebeği alırken veya beşikte bırakırken veya yatağın ağırlığı ile yatağın kendisinin ağırlığınızla birlikte verme riskini taşırsınız. bebeğin kendisi. bebek yatağa yaklaşırsa, beşik yatağının kenarı o delikten geçtiğinde yatağının kenarına çarpabilir. Bu nedenle eşim de o beşikle birlikte uyumak istediği için beşiğin tasarımını değiştirdim. Bunu yapmak garantiyi kaybeder.

Bu faydalıydı (1) (Google tarafından çevrildi)

Bu sorunun cevabını yazın