Soru: Merhaba, "Corpus için SPILDRA kapak plakasına" ne için ihtiyacınız olduğunu bilen var mı? Bir çeşit "bölme" / raf elde etmeniz için zemin yoktur. Az önce sipariş listemi gözden geçirdim ve herhangi bir raf entegre etmemiş olmama rağmen, dolabımda (kod: BVL4RP) bahsedilen kapak plakasına neden 2x ihtiyaç duymam gerektiği benim için gerçekten bir muamma... Bir fikri olan varsa, şimdiden teşekkürler!

Bu faydalıydı (0) | IKEA PLATSA Gardırop istendi
Hanno Sennholz 02-03-2021
Ben de buna rastladım, muhtemelen sadece dolabın ÜST TARAFINI görsel olarak bitirmek için tasarlandılar, böylece onları kolayca gövdenin üstüne takabilirsiniz. IKEA'dan alıntı: "Alçak temel elemanlar üzerine yerleştirilir - bir kapak plakası olarak veya pratik bir tezgah oluşturmak için." Önce onları sipariş listemden çıkardım (dolap planlayıcısı tarafından otomatik olarak eklendi, ama aynı zamanda 2 m'nin üzerindeki dolap kombinasyonları için de kimse yukarıdan bakmıyor veya oturmuyor ...)

Bu faydalıydı (6) (Google tarafından çevrildi)
Mai 26-02-2021
Ben de kendime aynı soruyu sordum... Cevabı olan var mı?

Bu faydalıydı (0) (Google tarafından çevrildi)
Katharina 09-04-2021
Geçen yıl iki Platsa kombinasyonu kurduk ve bu plakalardan hiçbiri yanımızda YOKTU. Kabin iyi duruyor ve yeterince sağlam. Tabii ki, IKEA'nın malzemede herhangi bir şeyi kökten değiştirip değiştirmediğini bilmiyorum. Bir yıl öncekiyle aynıysa, bu fazladan tabaklar olmadan yeter... Normalde dolapta bir kutumuz var... Belki de onsuz deneyip başka bir plak satın alabilirsin?

Bu faydalıydı (0) (Google tarafından çevrildi)

Bu sorunun cevabını yazın